Läst och läs-tipsad!

Min bok har blivit läst och recenserad! Tjohoo! Och Pust!

Att ge ut en bok känns lite som när ens barn ska börja förskolan: man skickar iväg sitt lilla ömtåliga hjärta på vingliga ben, lägger det i någon annans händer. Där står det alltså, hjärtebarnet, ensamt ute i världen att granskas och kritiskt bedömas… Kommer betraktaren att se och uppskatta dess öppenhet och pigga ögon, blir det avfärdat som en i mängden, eller blir det skämsstolen för mig som skickade iväg det sådär, med skrubbsår på knäna och jord under naglarna? Nej, ingen anledning att skämmas idag åtminstone!

Igenkänning bland rymdraketer och navelludd
:
”Julia Niklasson Hydéns bok ”Bland rymdraketer och navelludd” är inte en vanlig bok om föräldraskap. Den är full av kaos, skratt, igenkänning och peppning”, skriver Mia Althoff.
Hon avslutar sin långa fina recension med: ”Boken är lättläst med sina korta kapitel och språk utan krusiduller. Tack vare de många underfundiga formuleringarna och vardagssituationer att känna igen sig i så blir det här både en rolig och stöttande bok för den nyblivna mamman eller pappan.”
Jag blir så glad, för det var precis det som var meningen! Någon förstår mig! 🙂

Recensionen finns på Barnsidan.se, en guldgruva för information och tips om allt som rör barn.

”Bland rymdraketer och navelludd – en vardagshjältes betraktelser” finns att köpa HÄR! (direkt hos Idus förlag ) Där finns fler snälla kommentarer om boken som läsare skrivit. Boken finns också att beställa i de större nätbokhandlarna, jämför pris här.

Bland rymdraketer och navelludd

Om vardagsmos

Beteende- och samhällsvetare med författarambitioner. Mamma till två barn och (hittills) en bok: "Bland rymdraketer och navelludd - en vardagshjältes betraktelser"
Detta inlägg publicerades i Författeri och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Läst och läs-tipsad!

  1. Grannen Linda skriver:

    Din fina bok ligger fortfarande och väntar på att bli läst här hemma. Livet med två små barn och sömn kommer emellan och prioriterar bort lästid. JAg hann börja läsa lite och tyckte väldigt mycket om, så jag skall försöka hitta tiden att läsa resten 🙂

  2. Mia Althoff skriver:

    Kul att du gillade min recension av din bok. Heja dig och modet att skriva en bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s