Detta är inte en modeblogg!

Höstens mode är här, eller var det förrförra hösten kanske, vi är lite sena på det. Modefotografen beklagar den dåliga ljussättningen.

Höstens mode och fitnesskurer á la småbarnsmamma från landet

Modellen på bilden har byxor från Lidl (79:-), top från en kompis utrensade garderob (0:-) och Push up BH från Ellos (99:- för 2 år sedan). Samt ett besvärat leende.
Spegeln kommer från IKEA och är dekorerad enligt shabby chic. Få samma look genom att låta små barn beundra sig själva med kladdiga barnahänder.
Håret är stylat med dusch igårkväll, vi använde här vanligt vatten utan schampo. Håret är torkat med handduk och lagt på kudde. Därefter tillrufsat av kärleksfulla barnahänder under tidig morgontimma. Senare under dagen genomdraget med borste.
Träningsformen som givit denna fantastiska figur består av promenader till och från skola och dagis, en och annan skogspromenad samt tillfällig indragning av magen, putande av brösten, och nämnda push-up bh.
Trendiga mamma-bantningen består av kombinationen magkatarr samt springmask (tack för de sista 5 kg förlusten antar jag).

Är inte livet fantastiskt glamouröst?

Om vardagsmos

Beteende- och samhällsvetare med författarambitioner. Mamma till två barn och (hittills) en bok: "Bland rymdraketer och navelludd - en vardagshjältes betraktelser"
Detta inlägg publicerades i Familjeliv 2012 och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Detta är inte en modeblogg!

  1. Carina skriver:

    Haha, ingen beskriver verkligheten så bra som du! Du är underbar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s